آخرین اخبار
کد مطلب: 81072
آنتي وار:
مبارزه و نابودي "داعش" را به ايران ، روسيه و سوريه بسپاريد!
تاریخ انتشار : 1393/08/05 13:07:56
نمایش : 1338
در اکثر مواقع مقامات آمريکايي مدعي هستند که بايد شوروشيان در سوريه را تجهيز و تسليح نمود تا ازاين طريق بدون استفاده از اعزام نيروي زميني ارتش آمريکا در خاک عراق مبارزه کرد .
به گزارش خبرنگار سلام لردگان،  به نقل از آنتي وار؛ در ميان تمامي حساسيت هاي جهاني که در قبال اقدامات تروريست هاي داعش ايجاد شده، ايالات متحده با ادعاي "وجود هيچگونه چکمه نظامي بر روي زمين " بار ديگر به خاک عراق تجاوز کرده است. در اکثر مواقع مقامات آمريکايي مدعي هستند که بايد شوروشيان در سوريه (البته شورشيان و تروريست هاي خوب!) را تجهيز و تسليح نمود تا از اين طريق بدون استفاده از اعزام نيروي زميني ارتش آمريکا در خاک عراق در کنار کردها و ارتش ناکارآمد عراق مبارزه کرد. 
 
دليل چيست؟ در عراق هيچگونه حمايت استراتژيکي از حمله آمريکا به مواضع تروريست هاي داعش در اين کشور نمي شود و برخي مقامات بغداد معتقدند چنين اقدامي بزرگترين فاجعه استراتژيک در تاريخ ايالات متحده است. 
 
طرح کنوني دولت باراک اوباما _ اگر بتوان آن را چنين ناميد _ انجام حملات هوايي عليه مواضع داعش درحمايت از نيروهاي زميني ارتش عراق و کردهاي اين کشور است. مشکل اينجاست که اولي از نظر تعدادي، اندک است و دومي غيرقابل اعتماد. نمي توان اين اقدام را به منزله يک نيروي جنگجوي حرفه اي براي مقابله و شکست داعش دانست. 
 
در نگاه نخست داعش به منظور براندازي نظام در بغداد راه اندازي و فعاليت نمود اما اکنون و با تقويت احتمال تسخير شهرهاي بيشتري از عراق توسط اين گروه تروريستي و جنگي که آنها بر ضد کردها به راه انداخته اند، هدف اوليه تا حدود بسيار زيادي از سوي واشنگتن فراموش شده است.
 
بديهي است که بمباران هاي هوايي به تنهايي براي نابودي داعش کافي نيست. تسليح و آموزش کردها و نيز تثبيت و تقويت رژيم در بغداد نيز زمان زيادي نياز دارد که اکنون وجود ندارد. پس چه بايد کرد؟
 
در ادامه اين مقاله آمده است: "لسلي گلب" براي اين سوال يک راه حل پيشنهادي دارد: تنها راهي که براي ايالات متحده به منظور کنترل و تسلط بر داعش _ که در سطح گسترده اعلام  خلافت کرده است _ همکاري با بشار اسد در سوريه و نيز مشارکت با " جمهوري اسلامي ايران " است. اين اقدام يک راه حل زيرکانه و البته مخاطره آميز است. اما واقعيت اين است که هيچ راه حل جايگزين ديگري در برابر واشنگتن قرار ندارد. 
 
گلب، مدير بازنشسته شوراي روابط خارجي سابقه طولاني مدتي در امور سياسي و بين المللي دارد. اين مقام سابق پنتاگون و خبرنگار ديپلماتيک نيويورک تايمز از افرادي محسوب ميشود که حمايت قاطعانه اي از جنگ آمريکا در عراق انجام داد. وي هرگز فردي مخالف سياست هاي مداخله جويانه ايالات متحده نبوده اما اين شهامت را داشته که به شکست هاي استراتژيک خود و کاخ سفيد اذعان نمايد.
 
وي در توضيح اين مساله مي گويد: "حمايت اوليه من از جنگ علامتي از گرايش هاي تاسف بار در جامعه سياست خارجي ايالات متحده بود بدين معنا که از منش و انگيزه هاي جنگي به منظور کسب  اعتبار سياسي و حرفه اي استفاده مي کردم."
 
اين گرايش تاسف بار و ناميمون اکنون در بخش اعظمي از جوامع سياست خارجي ايالات متحده ديده مي شود بعنوان مثال بسياري از جوامع فکري و نومحافظه کار تحت سلطه واشنگتن از جنگ در عراق استقبال کرده و بارها از اوباما خواستند نقش آمريکا را در اين جنگ  افزايش دهد. 
 
نويسنده اين مقاله همچنين نوشت: کوبندگان برطبل جنگ در آمريکا دائما فرياد "دولت بشار اسد را سرنگون کنيد" يا "به عراق حمله کنيد" سر مي دهند دريغ از آنکه اين افراد هرگز از تجربيات گذشته چيزي ياد نگرفته اند  و در ادامه نيز نخواهند آموخت.  اگرچه بخش هايي از نوشته "گلب" مورد پذيرش نيست اما وي معتقد است آموزش به تروريست ها و آزاد گذاشتن دست آنان در عمل به هر جنايتي مي تواند عواقبي به مراتب بدتر از معامله به شيعيان علوي در سوريه داشته باشد. 
 
"لسلي گلب" در اين باره ميگويد: فقط بشار اسد در سوريه و ايران مي توانند در کوتاه مدت نيروي زميني قدرتمند و قابل توجهي را در مدت زمان کوتاه فراهم کنند. ترکيه که شريک بالقوه و احتمالي ديگري در مبارزه با داعش ميتواند محسوب شود بيشتر به تسلط و کنترل برمنطقه کردنشين خود دارد تا مبارزه با تروريست هاي تکفيري _ بعثي.
 
بر روي کاغذ تعداد نيروي ارتش زميني بشار اسد 100 هزار تن است و نيروي هوايي وي شامل حدود 300 جت جنگي. حتي اگر اين تعداد به نصف هم تقليل يابد باز هم مي توان به موفقيت آنها در برابر داعش اميدوار بود. مهم تر اينکه ارتش ايران بسيار قويتر از همه اينهاست. 
 
از سوي ديگر روسيه نيز مي تواند همکاري ميان ايران، سوريه و ايالات متحده را تسهيل نمايد چرا که مسکو نيز از افزايش قدرت تروريست هاي تکفيري _ بعثي در خاورميانه متضرر خواهد شد . در چنين شرايطي اين امکان وجود دارد که بتوان در کوتاه مدت مانع پيشروي تروريست هاي داعشي شد.
 
انتهاي پيام/
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس